پاکت های پنیر و پپرونی
به گزارش نیلی ابزار، پپرونی به معنای فلفلی، نوعی سالامی تند ایتالیایی است که از گوشت گاو تهیه می گردد و به آن مقادیر زیادی فلفل سیاه و قرمز اضافه می نمایند. این نوع سوسیس در معرض هوا خشک می گردد نیازی به پختن ندارد.

- زمان تهیه: 10 دقیقه
- زمان استراحت: 45 دقیقه
- زمان پخت: 25 دقیقه
- تعداد: 4 نفر
مواد لازم
- یک بسته آرد خمیر پیتزا
- ¼ پیمانه روغن
- یک پیمانه آب ولرم
- ¼ پیمانه سس پیتزا
- ¾ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- 24 ورق پپرونی خرد شده
- یک قاشق چایخوری پنیر پارمسان رنده شده
طرز تهیه
1- ابتدا خمیر را تهیه کنید: آرد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. ¼ پیمانه روغن و یک پیمانه آب ولرم به آن اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به خوبی ورز دهید. خمیر را به شکل توپ گرد کنید، روی آن پلاستیک بکشید و 30 تا 45 دقیقه در محیط گرم قرار دهید.
2- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را روی سطح صاف باز و به 4 مستطیل تقسیم کنید.
3- روی هر کدام سس پیتزا بمالید و روی هر کدام 6 ورق پپرونی خرد شده و پنیر بریزید. خمیر را تا کنید و لبه های آن را محکم فشار دهید تا بسته شوند. با یاری چاقو به لبه های آنها شکل دهید و به مدت 15 دقیقه داخل فر بپزید تا برشته و طلایی شوند.
منبع: فوت و فن