پاکت های پنیر و پپرونی

به گزارش نیلی ابزار، پپرونی به معنای فلفلی، نوعی سالامی تند ایتالیایی است که از گوشت گاو تهیه می گردد و به آن مقادیر زیادی فلفل سیاه و قرمز اضافه می نمایند. این نوع سوسیس در معرض هوا خشک می گردد نیازی به پختن ندارد.

پاکت های پنیر و پپرونی
  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان استراحت: 45 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه
  • تعداد: 4 نفر

مواد لازم

  • یک بسته آرد خمیر پیتزا
  • ¼ پیمانه روغن
  • یک پیمانه آب ولرم
  • ¼ پیمانه سس پیتزا
  • ¾ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • 24 ورق پپرونی خرد شده
  • یک قاشق چایخوری پنیر پارمسان رنده شده

طرز تهیه

1- ابتدا خمیر را تهیه کنید: آرد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. ¼ پیمانه روغن و یک پیمانه آب ولرم به آن اضافه کنید. خمیر به دست آمده را به خوبی ورز دهید. خمیر را به شکل توپ گرد کنید، روی آن پلاستیک بکشید و 30 تا 45 دقیقه در محیط گرم قرار دهید.

2- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را روی سطح صاف باز و به 4 مستطیل تقسیم کنید.

3- روی هر کدام سس پیتزا بمالید و روی هر کدام 6 ورق پپرونی خرد شده و پنیر بریزید. خمیر را تا کنید و لبه های آن را محکم فشار دهید تا بسته شوند. با یاری چاقو به لبه های آنها شکل دهید و به مدت 15 دقیقه داخل فر بپزید تا برشته و طلایی شوند.

منبع: فوت و فن

به "پاکت های پنیر و پپرونی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پاکت های پنیر و پپرونی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید