طرز تهیه گوش فیل

به گزارش نیلی ابزار، زولبیا، بامیه و گوش فیل از شیرینی های خوشمزه ماه رمضان هستند که علاوه بر سر سفره افطاری، در کنار چای یا شیر سرو می شوند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه گوش فیل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه گوش فیل

مواد لازم برای تهیه گوش فیل

  • تخم مرغ یک عدد
  • شیر خرید آنلاین نصف فنجان
  • بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • روغن جامد دو قاشق غذاخوری
  • ماست دو قاشق غذاخوری
  • شربت گوشفیل دو قاشق غذاخوری
  • آرد به اندازه لازم

مواد لازم برای تهیه شربت گوش فیل

  • شکر 2 لیوان
  • آب 1 لیوان
  • آب نصف قاشق چای خوری
  • گلاب 1 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران نصف قاشق چای خوری
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه گوش فیل

مرحله اول

تخم مرغ، شیر و روغن را مخلوط نموده سپس دو قاشق شربت و ماست را به مواد اضافه کنید. اندازهی بکینگ پودر اضافه نموده و در آخر آنقدر آرد اضافه کنید تا خمیر به دستمان نچسبد. خمیر را خوب ورز دهید سپس 2 ساعت آن را کنار بگذارید تا استراحت کند.

مرحله دوم

بعد از 2 ساعت خمیر را از طریق یک وردنه باز کنید. روی میز کار خود را آرد پاشی کنید و خمیر را به قطر 2 میلی متر باز کنید سپس از طریق چاقو خمیر را به شکل لوزی لوزی برش دهید.

مرحله سوم

در یک قابلمه کوچک، اندازهی روغن ریخته و گوش فیل های برش داده شده را داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، آن ها را به شیره آغشته نموده و شیره اضافی آن را با صافی بگیرید.

طرز تهیه شربت گوش فیل

شکر را داخل ظرفی ریخته و آب را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل گردد. شکر و آب را روی حرارت قرار داده و دیگر هم نزنید و منتظر بمانید تا مایع قوام بیاد. دقت کنید تا وقتی شکر کاملا در آب حل نشده، مایع را روی حرارت قرار ندهید، چون شکرک می زند. در حین جوشیدن آب و شکر با یک قلم مو که به آبلیمو آغشته کردین، اطراف ظرف را تمیز کنید. وقتی شربت به مدت 10 دقیقه کاملا قوام آمد، آبلیمو تازه، هل، گلاب و زعفران را اضافه نموده و بعد از کمی جوش زدن از روی حرارت بردارید تا خنک گردد.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه گوش فیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گوش فیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید