خوشمزه ترین شیرینی های فرانسوی؛ به جز ناپلئونی و کراسان!

به گزارش نیلی ابزار، اگر از هر کسی که با رزرو بلیط هواپیما تهران به پاریس سفر می نماید؛ درباره شیرینی های فرانسوی بپرسید؛ مطمئن باشید که نوشیدن قهوه یا اسپرسو را در کنار شیرینی کروسان، ماکارون و… در کافه های دنج کوچه پس کوچه های پاریس، از برترین خاطرات سفر به این کشور می دانند. حالا، اگر شما هم دوست دارید شیرینی نو را امتحان کنید و خودتان دست به کار شوید؛ بیایید تا با یکدیگر سفری به دنیای شیرین فرانسه بزنیم!

خوشمزه ترین شیرینی های فرانسوی؛ به جز ناپلئونی و کراسان!

فهرست برترین شیرینی های فرانسوی

در صورتی که با تور پاریس به فرانسه سفر کردید؛ پیشنهاد می کنیم حتما در یک تور غذایی یا شرکت در کلاس شیرینی پزی شرکت کنید. شک نکنید که باحال ترین کاری است که در عمرتان انجام خواهید داد. اما، کدام شیرینی ها را بپزیم؟

1) کروسان یا کروسانت؛ محبوب و خوشمزه

برترین شیرینی که در جایگاه اول این فهرست قرار می گیر؛ قطعا کروسان یا همان کروسانت نمادین است. این شیرینی کره ای با لایه های نازک از محبوب ترین شیرینی های فرانسوی و حتی جهان است. خیلی ها بدون وجود کروسان نمی توانند روز خودشان آغاز نمایند.

نامگذاری کروسان را از شکل و شمایل هلالی آن برداشتند و با یک خمیر چند لایه درست می گردد. خمیر را با کره لایه لایه می کنیم، سپس رول و چندین بار تا می کنیم تا به شکل ورقه ای نازک در بیاید. خمیر را به صورت مثلث برش داده و قبل از پخت به شکل هلالی تا می زنیم.

کره نقش مهمی در پخت کروسان خوشمزه دارد؛ در حین پخت آب کره تبخیر شده و باعث پف کردن خمیر می گردد. از طرفی چربی کره خمیر را طلایی رنگ می نماید. در نتیجه، شما یک کروسان سبک، لایه لایه و پف نموده دارید که می توانید آن را به دو نیمه نموده با شکلات و موز یا هر چیز دیگری نوش جان کنید.

2) کروکمبوش؛ کیک سنتی فرانسوی

در درجه اول بگوییم که این شیرینی هیچ شباهتی به کیک ندارد و در واقع شیرینی های فرانسوی کوچکی هستند که با شکل یک برج شبیه به کیک تزئین می شوند. برسیم به نام این شیرینی، کروکمبوش شکل دیگر کروک-آن-بوش به معنای چیزی که در دهان خرد می گردد است. کروکمبوش را کیک سنتی فرانسوی می دانند در تولدها، عروسی و هر ضیافتی نقل مجلس فرانسوی ها است.

پفک های شیرینی choux معمولاً پر از خامه هستند و با تزئینات خوشمزه دیگری مانند شکلات ذوب شده، بادام شکری، توت فرنگی و گل های خوراکی تزئین می شوند. شبیه به شیرینی خامه ای خودمان کمی سبک تر و شکل متفاوت تر که معمولا شبیه به یک برج درمی آورند.

3) ماکارون؛ رنگی رنگی و محبوب

ماکارون ها از محبوب ترین شیرینی های فرانسوی هستند که البته بهتر است بگوییم از سرگرم نماینده ترین و مجذوب کننده ترین ها. به این علت که این شیرینی ها با شکل های رنگی رنگی و طعم های مختلف پخته می شوند. در پخت ماکارون از سفیده تخم مرغ، پودر بادام، شکر و رنگ خوراکی استفاده می گردد و از بیرون سبک و لطیف اما از داخل مرطوب و جویدنی است.

در کنار ظاهر مجذوب کننده و زیبا، این ماکارون ها را معمولا با انواع مواد پرنماینده مانند گاناش شکلاتی، باترکریم یا مربا پر می نمایند. امروزه اما این شیرینی های رنگین کمان در همه جای جهان درست می شوند و بسیار محبوب اند.

4) ناپلئونی (Mille-feuille)؛ از شیرینی های فرانسوی-ایرانی!

مطمئنا شما هم با شیرینی خوشمزه ناپلئونی مجذوب کننده آشنا هستید. این شیرینی که در لغت به معنای هزار ورق است در همه مناسبت ها مورد استفاده قرار می گیرد. برای درست کردن ناپلئونی از دلچسب ترین شیرینی های فرانسوی از لایه های خمیر پف دار بر روی هم استفاده می نمایند و لایه رویی را با پاشیدن پودر شکر می پوشانند. معمولا بین این لایه ها را با خامه فرم گرفته و آجیل و میوه های تازه مثل تمشک و توت پر می نمایند. لذت خوردن ناپلئونی با چای تازه برای ما ایرانی را نمی توان با چیز دیگری عوض کرد.

5) اکلر؛ دوست داشتنی به میزان کروسان

مانند کروسان، اکلر نیز از محبوب ترین شیرینی های فرانسوی است. این شیرینی به شکل مستطیل شکل است و با خامه شیرینی پر شده و معمولا روی آن را گاناش شکلاتی می ریزند و طعم و شکلی بی نظیر دارد. بگذارید بگوییم که ظاهر اکلر به میزان طعم ان خوب و خوشمزه است و شما دلتان می خواهد زودتر آن را بخورید.

اکلرهای کلاسیک با خامه شیرینی وانیلی و گاناش شکلاتی درست می شوند، اما می توان آن ها را با انواع دیگر خامه شیرین مانند خامه فرم گرفته، خامه چیبوست، فیلینگ با طعم میوه و پوره شاه بلوط پر کرد. روی آنها را می توان با انواع مختلف آیسینگ (پودر قند متفاوت برای تزئین شیرینی) پوشانده و با مواد تزئینی نیز تزئین کرد.

6) چوکت؛ به همراه شکر مروارید!

اگر کروکمبوچ دوست دارید، مطمئناً از چوکات لذت خواهید برد. چوکت یا چوکات نیز پفک های شیرینی سبک و خوشمزه ای هستند که با سوکر پرل یا شکر مروارید پخته می شوند. تعجب نکنید؛ این یک شکر مخصوص در اروپا است که محبوبیت زیادی هم دارد. آنها با فشرده کردن کریستال های شکر به یکدیگر ساخته می شوند تا شکل های بزرگتری را تشکیل دهند. بنابراین، شکل خود را حفظ می نمایند و در هنگام پخت در شیرینی حل نمی شوند.

چوکت یکی از خوشمزه ترین شیرینی های فرانسوی با شکلی سبک است که بیشتر برای صبحانه یا میان وعده عصرانه سرو می گردد.

7) فینانسیر (Financier)؛ کیک بادام لقمه ای

فینانسیر از دیگر شیرینی های فرانسوی است که داستان های مختلفی برای نام آن وجود دارد. از آنجایی که فینانسیر به معنی سرمایه دار می باشد؛ بعضی معتقدند که این نام با بورس اوراق بهادار پاریس مرتبط است؛ چون این کیک های کوچک در منطقه مالی محبوب شدند. احتمالا به این خاطر که می توان فینانسیر را به مدت طولانی در جیب نگه داشت؛ بدون اینکه خشک گردد.

بعضی هم می گویند که فینانسیر به وسیله دستور راهبه های ویستادین در قرن هفدهم اختراع شده اند. در کل، تعیین نیست که این کیک های کوچک فرانسوی چگونه نام خود را گرفتند، اما براساس یک داستان دیگر نام Financer از قالب مستطیلی که شبیه یک میله طلا است؛ نامگذاری شده.

برسیم به بخش خوشمزه فینانسیر که شکل آنها شبیه به کیک کوچک است که با بادام، فندق، سفیده تخم مرغ، آرد، پودر قند و بور نویزت (کره قهوه ای) درست می شوند. بعد مایع کیک را در قالب های مستطیلی بسیار کوچک می ریزند و می پرند. این شیرینی خوشمزه فرانسوی سبک، مرطوب با سطحی ترد و طلایی است که با خوردنش حالتان خوب می گردد و انرژی تان چند برابر.

8) پاریس برست (Paris-Brest)؛ چرخ دوچرخه

یکی دیگر از شیرینی های فرانسه که محبوب و دلچسب است؛ پاریس برست خوشمزه و زیبا است. پاریس برست در اوایل قرن بیستم برای بزرگداشت مسابقه دوچرخه سواری پاریس، برست پاریس اختراع شد؛ به همین علت بود که شکل و شمایل آن را شبیه به چرخ دوچرخه درآوردند. این شیرینی خوشمزه و معروف جهانی را از وسط به دو قسمت نموده و لایه میانی را با خامه به طعم های مختلف پر می نمایند.

9) کنله (Canelé)؛ از شیرینی های فرانسوی کمتر شناخته شده!

کنله یکی از خوشمزه ترین شیرینی های فرانسوی که مورد علاقه همه است. شکل و شمایل این شیرینی مثل چوب پنبه ولی با یک فرورفتگی در وسط و بالای آن است. از طعم آن بخواهیم بگوییم معمولا از وانیل استفاده می گردد.

این دسرهای کوچک و بامزه را در قالب های فلوت دار کوچک استوانه ای که با موم زنبور عسل یا کره آغشته شده اند؛ درست می نمایند. البته در گذشته بیشتر با موم عسل بوده؛ ولی در حال حاظر از کره استفاده می گردد. در کل، کنله شیرینی کوچک با بافتی نرم و دلنشین است که به عنوان دسر یا میان وعده های عصرانه می خورند.

10) کیک اپرا؛ عطر و طعم قهوه

اگر به دسرهایی با طعم قهوه علاقه دارید؛ کیک اپرا از محبوب ترین شیرینی های فرانسوی برای شما است. کیک اپرا یک دسر کلاسیک فرانسوی است که با لایه هایی از کیک اسفنجی بادام درست می گردد. کیک اسفنجی را در شربت قهوه خیس نموده و با گاناش شکلاتی و باترکرم قهوه می پوشانند. به طور سنتی، کلمه Opera در بالای کیک با استفاده از لعاب شکلات نوشته می گردد.

در آخر

زمانی که خرید بلیط هواپیما پاریس را انتخاب می کنید؛ سفر به یکی از رویایی ترین شهرها و کشورهای جهان را انتخاب نموده اید. در این کشور همه چیز در برترین حالت ممکن است از غذا گرفته تا شیرینی های فرانسوی در سطح جهانی شناخته می شوند. شیرینی های خوشمزه ای مثل ماکارون و ناپلئونی که حتما نوش جان نموده اید. این بار فرصتی فراهم شده تا در خود فرانسه عطر و طعم اصل این شیرینی ها را در کافه های دنج و باحال پاریس امتحان کنید. اما، آیا شیرینی های دیگر فرانسوی را می شناسید؟

منبع: 3click.com

به "خوشمزه ترین شیرینی های فرانسوی؛ به جز ناپلئونی و کراسان!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خوشمزه ترین شیرینی های فرانسوی؛ به جز ناپلئونی و کراسان!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید