طرز تهیه کیک ونیزی ساده، شیک، مجلسی با دستوری آسان
به گزارش نیلی ابزار، کیک ونیزی یکی از کیک های بسیار خوشمزه و شیک می باشد که بافت و پف بسیار خوبی دارد. در رسپی اصلی این کیک از باترمیلک استفاده شده است که همان ترکیب سرکه و شیر است که در رسپی به شما یاد خواهیم داد.

این کیک با موز تهیه می گردد و اگر شکر قهوه ای در اختیار دارید می توانید بهره ببرید تا رنگ کیک تیره گردد و اگر ندارید می توانید با همان شکر سفید نیز تهیه کنید. شما می توانید کیک ونیزی را همچون دیگر کیک ها با فر و بدون فر در خانه تهیه کنید که در رسپی امروز تهیه کیک ونیزی بدون فر نیز یاد خواهید گرفت.
مواد لازم برای تهیه کیک ونیزی
تخم مرغ 2 عدد
کره 120 گرم
شکر قهوه ای 200 گرم معادل 1 پیمانه یا شکر سفید
شیر 1 پیمانه معادل 250 گرم
آرد سفید 300 گرم معادل 2 پیمانه
موز 1 عدد
سرکه سفید 2 ق غذا خوری
شکلات چیپسی 3 ق غذا خوری
بیکینگ پودر 1 ق مربا خوری
وانیل 1/4 ق چای خوری
طرز تهیه کیک ونیزی شیک و ساده با پف زیاد و طعم کره
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط گردد. سپس همه مواد را با یاری پیمانه مقدار گیری کنید و یا می توانید از لیوان دسته دار فرانسوی یا ترازو برای وزن گیری مواد بهره ببرید. سرکه را به شیر اضافه کنید و برای 15 دقیقه بگذارید تا بماند (باتر میلک). آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و سه بار الک کنید. فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم گردد، برای پخت بدون فر نیز باید یک قابلمه را چرب کنید و روی شعله پخش کن قرار دهید و 10 دقیقه گرم کنید.
مرحله دوم: هم زدن شکر و کره
شکر و کره را با همزن برقی برای 4 الی 5 دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و کشدار گردد و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با افزودن تخم مرغ آخر باید وانیل را به مواد اضافه کنید و بعد ترکیب شیر و سرکه یا همان باتر میلک را نیز اضافه کنید و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله سوم: تهیه مایه کیک ونیزی
در ادامه باید مخلوط آرد را طی 3 مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید و در خاتمه باید موز خرد شده و شکلات چیپسی را که با 1 ق غذا خوری آرد مخلوط کردید به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک یکدست گردد. در این مرحله مایه کیک کمی سفت است که کاملا طبیعی می باشد.
مرحله چهارم: پخت کیک ونیزی
برای تهیه این کیک بهتر است از قالب میان تهی بهره ببرید تا به بافت بهتر برسد. مواد را داخل قالب از قبل چرب شده بریزید و صاف کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت 50 دقیقه با دمای 180 بگذارید تا پخته گردد و برای پخت بدون فر نیز باید داخل تابه یا قابلمه ریخته و برای 1 ساعت 20 دقیقه زمان دهید تا کیک پخته گردد. نوش جان
منبع: گردشبان