طرز تهیه کرم بروله دسر فرانسوی

به گزارش نیلی ابزار، کرم بروله یک دسر فوق العاده خوشمزه و معروف فرانسوی است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این دسر با زرده تخم مرغ و خامه درست می گردد و دلیلی که آن را منحصر به فرد می نماید، لایه کاراملی کرانچی روی دسر است. با طرز تهیه این دسر خوشمزه با ما همراه باشید.

طرز تهیه کرم بروله دسر فرانسوی

مواد لازم برای تهیه کرم بروله دسر فرانسوی

  • زرده تخم مرغ شش عدد
  • خامه فرادما کاله خرید آنلاین 500 میلی گرم
  • شکر پودر شده یک سوم پیمانه
  • شکر دانه ریز یک چهارم پیمانه
  • اسانس وانیل یک قاشق چای خوری

طرز تهیه کرم بروله دسر فرانسوی

مرحله اول

ابتدا فر را روش نموده و درجه حرارت را روی 50 درجه سانتی گراد قرار دهید .

مرحله دوم

سه پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید

مرحله سوم

داخل یک کاسه زرده تخم مرغ، وانیل و پودر شکر را با همزن به خوبی هم بزنید. خامه را داخل یک کاسه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم گردد. وقتی اطراف خامه آغاز به حباب انداختن کرد، قبل از این که به جوش بیاید آن را از روی حرارت بردارید. خامه را کم کم به مخلوط زرده و پودر شکر اضافه نموده و مخلوط کنید. مواد دسر را داخل یک عدد پارچ بریزید تا راحت بتوانید داخل قالب ها بریزید.

مرحله چهارم

کرم را داخل قالب ها بریزید. قالب ها را داخل سینی فر قرار داده و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و آب جوش را داخل سینی بریزید. مواظب باشید آب روی کرم های داخل قالب نریزد .

مرحله پنجم

با توجه به سایز قالب هایی که انتخاب کردید، زمان پخت کرم متفاوت خواهد بود. اگر عمق مایه داخل قالب 3 سانتی متر باشد به 30 دقیقه زمان برای پخت احتیاج دارید و اگر عمقش بیشتر گردد بین 40 تا 60 دقیقه باید به آن موقع دهید تا بپزد. کرم بروله وقتی پخته است که در اطراف قالب، کرم سفت شده ولی وقتی آن را تکان می دهید وسط دسر حالت ژله ای داشته باشد. بنابراین نباید دقت کنید کرم بیش از حد بپزد و سفت سفت گردد .

مرحله ششم

قالب ها را از داخل آب بردارید. اجازه دهید 5 دقیقه خنک شوند. سپس داخل یخچال به مدت حداقل سه ساعت قرار دهید .

مرحله هفتم

بعد از سه ساعت دسرها را از یخچال خارج نموده و یک لایه نازک شکر روی هر ظرف بپاشید. سعی کنید که حتما از شکر دانه ریز بهره ببرید که لایه کاراملی شده بهتری داشته باشید. قالب ها را تکان دهید تا شکر به طور یکنواخت روی سطح دسر پخش گردد .

مرحله هشتم

مجددا حرارت بالای فر را روشن کنید. قالب ها را داخل سینی فر چیده و سینی را به مدت 5 تا 10 دقیقه در بالاترین طبقه فر قرار دهید. شکرهای روی کرم باید کاملا کاراملی و ذوب شوند در حالی که خود کرم نباید در اثر حرارت آب گردد. بنابراین کرم رو به موقع از فر خارج کنید .

مرحله نهم

بعد از کاراملی کردن شکر باز هم باید کرم را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک گردد. این مرحله باید کم تر از 30 تا 45 دقیقه باشد تا لایه شکر کاراملی شده، ترد و شکننده بودن خودش رو از دست ندهد .

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کرم بروله دسر فرانسوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کرم بروله دسر فرانسوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید