طرز تهیه مربا کامکوات خانگی و روش عطردار کردن آن

به گزارش نیلی ابزار، کامکوات میوه ای مجذوب نماینده از خانواده مرکبات است. این میوه کوچک به نام پرتقال زینتی، پرتقال های مینیاتوری یا پرنجی هم شناخته می گردد. طرز تهیه مربا کامکوات خوش عطر ساده و طعم آن هم خاص و فرق دارد. رنگ کامکوات نارنجی و مقدار آن شبیه به زیتون است. این میوه زینتی حاوی ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی فراوانی است. کامکوات برای پوست و مو مفید است. این میوه به کاهش وزن و لاغری یاری می نماید و برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. داخل میوه کامکوات حالتی شبیه به پرتقال دارد، با این تفاوت که بافت آن فشرده تر و منسجم تر است. به همین علت در طرز تهیه مربا کامکوات این میوه را با پوست استفاده می نمایند. اگر در پی یک مربای خوش عطر و خوش طعم برای صبحانه هستید، پیشنهاد می کنیم روش آماده کردن مربا کامکوات را یاد بگیرید. در ادامه طرز تهیه این مربا متفاوت و خوشمزه را برایتان آورده ایم.

طرز تهیه مربا کامکوات خانگی و روش عطردار کردن آن

مواد لازم برای تهیه مربا کامکوات

  • کامکوات 500 گرم
  • شکر 500 گرم
  • خلال پسته 100 گرم
  • آب دو لیوان
  • آبلیمو یک قاشق غذاخوری
  • گلاب یک قاشق غذاخوری
  • چوب دارچین یک تکه
  • هل به اندازه لازم

طرز تهیه مربا کامکوات

مرحله اول

کامکوات­ها را شسته و آن ها را از وسط به دو نیم تقسیم کنید. هسته درون میوه ها را خارج کنید تا مربا تلخ نگردد. سپس یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. آب که به جوش آمد، کامکوات­ها را درون آن بریزید. پس از 10 دقیقه میوه ها را از درون آب خارج کنید. این کار را سه بار تکرار کنید تا تلخی پوست کامکوات­ها گرفته گردد.

مرحله دوم

یک قابلمه بردارید و آن را روی حرارت قرار دهید. سپس آب را درون ظرف بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاید. پس از آن، شکر را به آب اضافه کنید و اجازه بدهید شکر حل گردد. سپس آبلیمو، گلاب هل، دارچین و کامکوات­ها را درون ظرف بریزید و اجازه بدهید تا مربا جا بیفتد و غلیظ گردد.

مرحله سوم

پس از آماده شدن مربا خلال پسته را به آن اضافه کنید. سپس صبر کنید تا مربا کامکوات سرد گردد و آن را درون ظرف های شیشه ای بریزید و در یخچال قرار دهید.

چند نکته

  • مربا کامکوات را می توانید برای صبحانه سرو کنید، یا از آن برای تزیین دسرها و شیرینی های متنوع بهره ببرید.
  • اگر تلخی کامکوات را می پسندید، می توانید آن را به صورت سالم مربا کنید. در این روش تنها باید چند سوراخ روی میوه ایجاد کنید تا شهد را به خودش جذب کند.
  • این مربا عطری شبیه به مربای پرتقال دارد.
  • مقدار شیرینی مربا به ذائقه شما بستگی دارد و به دلخواه می توانید مقدار شکر را کاهش یا افزایش دهید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه مربا کامکوات خانگی و روش عطردار کردن آن" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربا کامکوات خانگی و روش عطردار کردن آن"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید