مربای خرمالو ، صبحانه ای دلچسب برای روز های سرد

به گزارش نیلی ابزار، برای آشنایی با طرز تهیه مربای خرمالو با خبرنگاران همراه باشید.

مربای خرمالو ، صبحانه ای دلچسب برای روز های سرد

مربای خرمالو یکی از انواع مربا است که در فصل پاییز و زمستان درست می گردد. پخت مربای خرمالو خیلی رایج نیست، ولی پیشنهاد می گردد حتماً این مربای خوشمزه را امتحان کنید. مربای خرمالو سرشار از آهن و بسیار پر خاصیت است.

مواد لازم تهیه مربای خرمالو :

  • خرمالوی خرد شده: 3 پیمانه
  • شکر: 2 پیمانه
  • آبلیموی تازه: یک قاشق سوپ خوری
  • رنده پوست لیمو ترش: نصف قاشق چای خوری
  • مغز بادام: نصف پیمانه

طرز تهیه مربای خرمالو :

پوست نازک خرمالو را بگیرید و آن را خرد کنید.

در قابلمه ای شکر بریزید و تکه های خرمالو را به آن بیفزایید.

قابلمه را 15 دقیقه روی شعله ملایم بگذارید و مواد را هم بزنید تا شکر غلیظ گردد، ولی مربا به مرحله جوشیدن نرسد.

پوست لیمو ترش را بگیرید و ریز رنده کنید.

مغز بادام ها را خرد کنید یا در مخلوط کن بریزید.

اگر طعم بادام را دوست ندارید، می توانید آن را حذف کنید.

سپس پوست لیمو ترش رنده شده را با مغز بادام خرد شده و آبلیمو روی مربا بریزید و شعله را خاموش کنید.

وقتی مربا خنک شد، آن را در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

پیشنهاد مطالعه: اگر به انواع مربا علاقه دارید و می خواهید طعم های جدید را امتحان کنید، مطلب مربای انار، مربای خوش رنگ پاییزی را مطالعه کنید.

در صورتی که دوست دارید مارمالاد خرمالو درست کنید، یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) در 3 قاشق سوپ خوری آب حل کنید.

خرمالو ها را میکس کنید تا پوره شوند. سپس آن ها را با شکر و پودر ژلاتین مخلوط نموده و به جای پوست لیمو و آبلیمو، از کمی وانیل برای طعم دادن به مارمالاد بهره ببرید.

همه مواد را روی شعله ملایم با هم مخلوط کنید تا مارمالاد غلیظ و آماده گردد.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی نیلی ابزار را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "مربای خرمالو ، صبحانه ای دلچسب برای روز های سرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مربای خرمالو ، صبحانه ای دلچسب برای روز های سرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید