غذا چی بپزم؟ ، طرز تهیه رشته پلو با قیسی

به گزارش نیلی ابزار، رشته پلو با قیسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که هواداران خاص خود را دارد. در این مطلب با طرز تهیه رشته پلو با قیسی آشنا می شوید.

غذا چی بپزم؟ ، طرز تهیه رشته پلو با قیسی

به گزارش نیلی ابزار، رشته پلو با قیسی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که با رسپی های مختلفی پخته می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رشته پلو با قیسی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر

برنج: 3 پیمانه

رشته پلویی: 1 بسته

گوشت چرخ نموده: 300 گرم

کشمش پلویی: 1 پیمانه

قیسی: 1 پیمانه

پیاز: 1 عدد بزرگ

زعفران دم نموده: به میزان کافی

نمک، سیاه فلفل و زردچوبه: به میزان کافی

روغن محلی، پودر هل و پودر دارچین: به میزان کافی

  • طرز تهیه نودل با سوسیس | فوت و فن درست کردن یک غذای بین المللی خوشمزه

طرز تهیه رشته پلو با قیسی

مرحله اول

برای تهیه رشته پلو با قیسی خوشمزه در ابتدای یک قابلمه حاوی آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. زمانی که آب جوش آمد برنج را شسته و به همراه رشته پلویی و میزانی نمک به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام گردد. پس از گذشت این مدت، زمانی که اطراف برنج نرم و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت برداشته و آبکشی می کنیم.

مرحله سوم

در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب نموده و درون آن میزانی روغن مایع اضافه می کنیم، سپس ته دیگ مورد نظرمان را درون قابلمه فیکس نموده و رشته پلو را به همراه پودر دارچین و پودر هل به صورت لایه ای درون قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا میزانی زعفران دم نموده و روغن محلی به صورت پخش روی پلو می ریزیم، سپس در قابلمه را با دم کنی پوشانده و روی قابلمه قرار می دهیم. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن گذاشته و قابلمه را روی آن قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا اجازه می دهیم رشته پلو به مدت 45 دقیقه روی حرارت بماند تا کاملا دم بکشد. در این فاصله پیاز را با دندانه های ریز رنده، رنده نموده و از صافی رد می کنیم تا آب اضافی اش خارج گردد، سپس به همراه گوشت چرخ نموده درون کاسه می ریزیم.

مرحله ششم

در ادامه میزانی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه نموده و به خوبی ورز می دهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا به میزان بزرگ تر از گردو از مواد گوشتی جدا نموده و در دست به صورت قلقلی فرم می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله گوشت های قلقلی را درون یک سینی گذاشته و روی آنها را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه درون یخچال استراحت نمایند. پس از گذشت این زمان گوشت های قلقلی را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله هشتم

حالا یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و میزانی روغن مایع به آن اضافه می کنیم، سپس اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم گردد. در ادامه گوشت های قلقلی را درون تابه می چینیم و تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند.

مرحله نهم

پس از گذشت 10 دقیقه میزانی زعفران دم نموده به تابه اضافه نموده و مجددا اجازه می دهیم گوشت های قلقلی به مدت 10 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا زعفران به خورد آنها برود، سپس گوشت های قلقلی را از تابه خارج می کنیم.

مرحله دهم

در این مرحله قیسی را شسته و به تابه اضافه می کنیم، سپس میزانی روغن به تابه اضافه نموده و تفت می دهیم تا قیسی ها کمی سرخ و نرم شوند. در ادامه قیسی سرخ شده را از تابه خارج نموده و کشمش را می شوییم.

مرحله یازدهم

حالا کشمش شسته شده را به تابه اضافه نموده و کمی تفت می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم. زمانی که رشته پلو کاملا دم کشید و پخته شد، آنرا مخلوط می کنیم و درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم.

مرحله دوازدهم

در ادامه گوشت های قلقلی را به همراه کشمش و قیسی روی رشته پلو قرار می دهیم. در صورتی که قیسی ها ترش بودند می توانید با میزانی شکر تفت دهید. در نهایت رشته پلو را به همراه ماست سرو می کنیم.

منبع: بهترین ها

منبع: همشهری آنلاین

به "غذا چی بپزم؟ ، طرز تهیه رشته پلو با قیسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذا چی بپزم؟ ، طرز تهیه رشته پلو با قیسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید