کال کباب رشتی؛ غذای خوشمزه شمالی کال کباب رشتی؛ غذای خوشمزه شمالی

به گزارش نیلی ابزار، شمال ایران، این خطه سرسبز با اهالی و مردمان مهربان و خون گرمش دارای اصالت و فرهنگی عمیق است که به وضوح در تنوع و طعم دلچسب غذاهای آن نیز قابل لمس است.

کال کباب رشتی؛ غذای خوشمزه شمالی کال کباب رشتی؛ غذای خوشمزه شمالی

شهرها و روستاهای این بخش از کشورمان هر یک برای خود یک یا چند نوع غذای اصیل و سنتی دارد که همه هم خوشمزه و لذیذ هستند. یکی از برترین غذاهای سنتی شمال کشور، کال کباب رشتی است.

کال کباب رشتی، یک غذای سنتی شمالی

این غذای دلچسب و خوش عطر در کنار طعم بی نظیرش، ارزش غذایی بسیار بالایی نیز دارد به همین علت امروز از میان انواع غذاهای شمالی، طرز تهیه کال کباب را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه نازخاتون گیلانی را نیز برای علاقه مندان به غذاهای شمالی در یکی دیگر از مقاله های بلاگ نیلی ابزار منتشر کردیم. اگر شما نیز از علاقه مندان به غذاهای شمالی هستید، این آموزش می تواند برایتان جالب باشد.

کال کباب رشتی؛ غذای خوشمزه شمالی

کال کباب رشتی، خوراک بادمجانی با طعمی دودی و عطری دلپذیر و از جمله غذاهای محبوب شمال ایران است. این غذا با بادمجان کبابی، گردو، سبزیجات معطر و چاشنی های مخصوص تهیه می گردد و طعمی دلچسب و باورنکردنی دارد.

چه برای شما که عاشق غذاهای شمالی هستید و چه برای آن دسته از افرادی که همواره در پی تجربه کردن طعم ها و مزه های تازه هستند، کال کباب یک غذای متفاوت و لذیذ است که از خوردن آن، سیر نخواهید شد.

سفره ای کامل و اشتهاآور با کال کباب رشتی

این غذا طعمی شبیه به میرزاقاسمی، اما دلچسب تر دارد. گفتیم میرزاقاسمی! اگر می خواهید طرز تهیه میرزا قاسمی را به سبک اصیل شمالی یاد بگیرید، حتماً از بلاگ نیلی ابزار تماشا کنید.

موادی که برای تهیه کال کباب رشتی احتیاج دارید، عبارت اند از:

بادمجان6 عدد میانه
گردو100 گرم
سیر6 حبه
آبغوره4 قاشق غذاخوری
نعناع خشک1 قاشق غذاخوری
چوچاق (در صورت تمایل)1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه لازم
اندازه کالری در هر 100 گرم150 کالری
زمان لازم برای آماده سازی30 دقیقه
زمان لازم برای پخت30 دقیقه
تعداد نفرات4 نفر
درجه سختیآسان

طرز تهیه کال کباب رشتی

کال کباب رشتی، بافتی خمیری و طعمی ترش و ملایم دارد. گردو و سیر، طعمی قوی به این غذا می بخشند و سبزیجات معطر، عطر و بوی آن را دل انگیزتر می نمایند. کال کباب را می توانید به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا با نان، کته یا چلو سرو کنید.

از انواع دیگر غذاهای شمالی، پلا کباب و گمج کباب رشتی هستند که طعم و عطر بی نظیری دارند. طرز تهیه پلا کباب و گمج کباب در بلاگ نیلی ابزار منتشر شده اند. می توانید این دو را در خانه برای خود و مهمانان خود درست کنید.

مواد لازم برای تهیه کال کباب رشتی

مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن کال کباب، آماده سازی بادمجان ها است. ابتدا بادمجان ها را بشویید و برای کباب کردن آماده کنید.

برای کباب کردن بادمجان می توانید از دو روش دودی و بدون دود بهره ببرید. برای کباب کردن بادمجان ها به روش دودی، آن ها را مستقیماً روی شعله گاز یا منقل زغالی قرار دهید تا پوست آن ها تیره گردد، پف کند و عطرش آزاد گردد.

برای کباب کردن بادمجان ها به روش غیر دودی باید آن ها را در سینی فر بچینید و در دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

مرحله دوم: پس از کباب کردن بادمجان ها باید پوست آن ها را جدا کنید. برای این کار صبر کنید تا بادمجان های کبابی خنک شوند و بعد از خنک شدن، پوست شان را به دقت جدا کنید. اطمینان حاصل کنید که پوست را از همه قسمت های سوخته جدا نموده باشید.

عطر و طعم غذای اصیل شمالی در کال کباب رشتی

مرحله سوم: بعد از گرفتن پوست بادمجان های کبابی باید مواد دیگر غذا را آماده کنید. اول سیرها را پاک نموده و به صورت ریز خرد کنید. سبزیجات معطر مانند گشنیز و جعفری را به خوبی بشویید و خرد نمایید. مغز گردوها را نیز جدا نموده و در آسیاب خرد کنید.

مرحله چهارم: در مرحله بعدی بادمجان های کبابی و پوست کنده را در یک قابلمه بریزید و سیر، سبزیجات معطر، نمک، فلفل سیاه، گردو و آبغوره را به بادمجان ها بیفزایید.

مواد را با استفاده از گوشت کوب برقی یا مخلوط کن، کامل با هم میکس کنید تا یکدست شوند.

مرحله پنجم: در نهایت نوبت به پخت کال کباب می رسد. مخلوط مواد را به مدت 10 تا 15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ گردد. به همین سادگی شما یک غذای خوشمزه و لذیذ برای یک روز بارانی بهاری درست کردید.

غذا را در بشقاب بریزید و با مغز گردو، نعناع و چوچاق تزیین کنید.

فوت کوزه گری

اگر می خواهید مثل یک آشپز حرفه ای شمالی، کال کباب رشتی را درست کنید به نکات زیر توجه کنید.

  • برای پخت کال کباب رشتی از بادمجان های قلمی و میانه بهره ببرید.
  • بادمجان های گوشتی و بدون دانه طعم بهتری به غذا می دهند.
  • قبل از کباب کردن، حتماً بادمجان ها را با چنگال چند سوراخ کنید تا حین کباب شدن نترکند.
کال کباب گیلانی، غذایی لذیذ و دلچسب
  • برای این که کال کباب بافت یکدست و لطیفی داشته باشد از گوشت کوب برقی یا مخلوط کن برای ترکیب کردن مواد بهره ببرید.
  • برای این که کال کباب مزه بهتری داشته باشد می توانید از کمی رب انار یا رب آلبالو برای ترش و مزه دار کردن آن استفاده نمایید.
  • گردو نقش مهمی در طعم دار شدن کال کباب دارد. برای این کال کباب طعم قوی تری داشته باشد بهتر است از گردوی بو داده شده در ترکیب آن بهره ببرید.

در آخر…

آشپزی شمالی، دنیایی از طعم ها و عطرهای دل انگیز است. کال کباب رشتی، یک غذای اصیل و سنتی متعلق به مردمان شمال کشور است که طرز تهیه آن را در این مقاله آموزش دادیم.

کال کباب رشتی، یک غذای ساده و خوشمزه

این غذا را می توان با چند قلم مواد اولیه ساده و بدون هیچ مهارتی در کم ترین زمان در خانه درست کرد. امیدواریم از این دستور پخت لذت برده باشید. واویشکا نیز از برترین و خاص ترین غذاهای شمالی است که به روش های متنوعی درست می گردد. در یکی دیگر از مقالات بلاگ نیلی ابزار انواع طرز تهیه واویشکا را آموزش داده ایم، پیشنهاد می دهیم، آن را نیز مطالعه بفرمایید.

منبع: اسنپ فود

به "کال کباب رشتی؛ غذای خوشمزه شمالی کال کباب رشتی؛ غذای خوشمزه شمالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کال کباب رشتی؛ غذای خوشمزه شمالی کال کباب رشتی؛ غذای خوشمزه شمالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید