5 نوع لیموناد کافه ایِ پرطرفدار

به گزارش نیلی ابزار، بهتر است لیموناد های مختلف به صورت تازه به تازه آماده و مصرف شوند تا بتوانند حس طراوت و خنکی لذت بخشی به شما بدهند.

5 نوع لیموناد کافه ایِ پرطرفدار

لیموناد جزو محبوب ترین نوشیدنی های کافه ای در روز های گرم سال است که شما می توانید به سادگی آن را در منزل تهیه کنید.

بهتر است لیموناد های مختلف به صورت تازه به تازه آماده و مصرف شوند تا بتوانند حس طراوت و خنکی لذت بخشی به شما بدهند.

در ادامه به معرفی 5 نوع لیموناد کافه ای پرطرفدار می پردازیم.

برای تهیه یک لیوان لیموناد کلاسیک برای یک نفر، کافی است تا یک عدد لیموترش میانه و تازه را پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید.

سپس هسته های لیمو را جدا کنید و آن را داخل مخلوط کن بیندازید. حالا می توانید 2 قاشق غذاخوری شکر یا یک قاشق غذاخوری عسل را هم به همراه نصف لیوان یخ و نصف لیوان آب گازدار، داخل مخلوط کن بریزید. بهتر است آب گازدار، کاملا سرد باشد.

پس از اینکه تمام مواد را داخل مخلوط کن ریختید، آن ها را به مدت 3 دقیقه کاملا میکس کنید تا لیموناد کلاسیک شما آماده بگردد. اگر آب گازدار در دسترس شما نبود، می توانید از آب ساده یا نوشابه اسپرایت هم بهره ببرید. شما می توانید اندازه شکر یا عسل را بنابر ذائقه تان، کمی کم یا زیاد کنید.

لیموناد هندوانه جزو لیموناد های بسیار مجذوب کننده و هیجان انگیز برای گرم ترین روز های سال است. برای تهیه این لیموناد برای یک نفر باید یک لیوان هندوانه خردشده و بدون هسته را به همراه یک عدد لیموترش تازه و پوست کنده، نصف لیوان آب سرد، 1 قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و یک چهارم لیوان یخ، داخل مخلوط کن بریزید و تمام مواد را حدود 3 دقیقه با یکدیگر میکس کنید.

شما می توانید لیوان حاوی لیموناد هندوانه را با اندازهی برگ نعنای تازه، تزئین و سرو کنید. در دستور این نوشیدنی خنک می توان آب ساده را با آب گازدار هم جایگزین کرد.

این لیموناد، جزو لیموناد های مدیترانه ای و با طعمی بسیار نو و مجذوب کننده است که این روز ها در منوی بسیاری از کافه های سطح شهر به چشم می خورد. برای تهیه لیموناد رزماری و خیار برای یک نفر باید یک عدد خیار میانه، کاملا سفت و بدون تخمه را پوست بگیرید و پس از خرد کردن، داخل مخلوط کن بریزید.

سپس، یک قاشق چای خوری برگ رزماری تازه و خردشده، نصف لیوان آب گازدار، یک چهارم لیوان آب ساده، یک چهارم لیوان یخ، یک قاشق غذاخوری سرخالی سیروپ و دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را هم به خیار های خردشده اضافه و مخلوط کن را روشن کنید.

اجازه بدهید تا تمام مواد حدود 3 دقیقه با یکدیگر میکس و آماده مصرف بشوند. در این دستور می توانید به جای یک قاشق غذاخوری سیروپ از دو قاشق غذاخوری شکر بهره ببرید.

یک لیموناد متفاوت با ته مزه ای تند و ترش! این لیموناد می تواند به عنوان یک نوشیدنی انرژی زا در روز های گرم و خسته کننده تابستان مطرح گردد. برای تهیه لیموناد آویشن و زنجبیل برای یک نفر باید یک لیوان آب گازدار و خنک را به همراه یک قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق چای خوری آویشن تازه، نصف قاشق غذاخوری زنجبیل تازه و رنده شده، دو قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، یک قاشق چای خوری رنده پوست لیموترش و نصف لیوان یخ، داخل مخلوط کن بریزید و 3 دقیقه تمام مواد را میکس کنید.

لطافت بی نظیری که بین ترشی، تندی و شیرینی این لیموناد ایجاد می گردد، شما را شگفت زده خواهد نمود. بهتر است برای تزئین این لیموناد، از یک شاخه کوتاه آویشن تازه بهره ببرید.

یک لیموناد بسیار خوش رنگ و خوش طعم برای پذیرایی های خاص در تابستان! برای تهیه این لیموناد ترش و شیرین برای یک نفر باید نصف لیوان گیلاس شیرین و بدون هسته را داخل مخلوط کن بریزید.

سپس، یک عدد لیموترش میانه پوست کنده و بدون هسته، یک و نیم قاشق غذاخوری شکر، نصف قاشق غذاخوری آبلیموی تازه، نصف لیوان یخ و نصف لیوان آب سرد را هم به مخلوط کن اضافه کنید. تمام مواد را حدود 4 تا 5 دقیقه میکس کنید تا بافت گیلاس در لیموناد کاملا یکنواخت بگردد! این لیموناد با پالپ گیلاس می تواند برای بچه ها هم بسیار مجذوب کننده باشد!

منبع: بهترین ها

منبع: فرادید

به "5 نوع لیموناد کافه ایِ پرطرفدار" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نوع لیموناد کافه ایِ پرطرفدار"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید