کشاورزی در اعماق دریا

به گزارش نیلی ابزار، محققان ایتالیایی به تازگی توانستند تا در اعماق دریا محصولات زراعی کشت نمایند. این طرح تازه در منطقه لیگوریا (شمال ایتالیا)، اکنون به یک نمایشگاه دیدنی مبدل شده است.

کشاورزی در اعماق دریا

در منطقه لیگوریا به علت تراکم جمعیت، زمین های سنگاخی، سیل و زمین های شیب دار امکان کشاورزی وجود ندارد. این علت است که برای تامین محصولات زراعی منطقه، محققان به کشت زیر آب روی آورند. این پروژه Nemos Garden نام دارد و از سال 2012 شروع شده است. در حال حاضر در پنج محفظه کروی شکل به ابعاد 6 تا 9 متری ریحان کشت می گردد. دمای این محفظه ها حدود 25 درجه سانتی گراد، ثابت نگه داشته می گردد و به علت شرایط زیستی، هیچ انگلی نمی تواند در آنجا رشد کند. از آنجائیکه رطوبت محیط بسیار مطلوب است گیاهان با صرف کمترین انرژی رشد می نمایند. این محصولان در خاک و یا هیدروپونیک کشت می شوند. جالب است بدانید، عطر و طعم این محصولات بسیار دلپذیرتر از نمونه های کشت شده در سطح زمین هستند. مراحل رشد و کشاورزی به وسیله چند دوربین و حسگر در زیر دریا آنالیز می گردد و محصول پس از 50 روز قابل برداشت هستند. محققان معتقدند چنین روشی برای کشاورزی در زمین های نابارور و آب و هوای نامساعد مناسب است.

منبع: ایرنا

گردآوری و تنظیم: تحریریه نیلی ابزار

لطفا در نشر دانسته های خود کوشا باشید.

برداشت و استفاده غیرتجاری از مطالب این وب سایت، حتی بدون ذکر منبع آزاد است.

منبع: دالاهو

به "کشاورزی در اعماق دریا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کشاورزی در اعماق دریا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید