چند نکته مهم تغذیه ای در زمان شیوع کرونا

به گزارش نیلی ابزار، ایسنا/ یک متخصص تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با بیان اینکه عوامل متعددی بر سیستم ایمنی بدن در مقابل انواع بیماری ها از جمله کرونا تاثیرگذار است، گفت: داشتن روحیه قوی و شاد، خواب کافی و منظم و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل موثر بر ارتقا سطح سیستم ایمنی افراد است.

چند نکته مهم تغذیه ای در زمان شیوع کرونا

دکتر منصور رضایی با بیان اینکه تغذیه ارتباط نزدیکی به سیستم ایمنی بدن و چگونگی واکنش آن در مقابل ویروس ها دارد، اعلام کرد: در بحث تغذیه مواردی وجود دارد که اگر رعایت گردد سیستم ایمنی به میزان قابل توجهی ارتقا پیدا می نماید.

وی با تاکید بر اینکه دریافت انرژی کافی فاکتوری اساسی در حوزه تغذیه بشمار می رود، گفت: دریافت منابع پروتئینی خصوصا در افراد مبتلا به ویروس کرونا ضروری است، افراد ضروری است برای ارتقا سیستم ایمنی بدن خود از انواع مغزها، حبوبات و گوشت کاملا پخته که منابع غنی پروتئین است، استفاده نمایند.

این متخصص تغذیه پرهیز از مصرف گوشت های فرآوری شده مثل سوسیس، کالباس و انواع کباب ها را توصیه کرد و شرح داد: کباب انواع گوشت به دلیل نیم پز بودن احتمال انتقال آلودگی را افزایش می دهد.

وی در ادامه با بیان اینکه تخم مرغ یکی از مفیدترین مواد غذایی است، گفت: مصرف این ماده غذایی باعث ارتقا سیستم ایمنی می گردد و مهمترین نکته ای که باید درباره این منبع غذایی غنی از پروتئین رعایت گردد، پخته شدن کامل آن است.

عضو هیئت علمی دانشگاه با بیان این که این روزها باورهای غلطی درباره مصرف لبنیات در کشور شایع شده، شرح داد: هیچ گروه از مواد غذایی جایگزین گروه های دیگر نمی گردد، بنابراین باید برای ارتقای سیستم ایمنی بدن حتما لبنیات نیز در سبد غذایی اضافه گردد. در این راستا مصرف شیر با مکمل هایی نظیر عسل، خرما و یا موز توصیه می گردد.

دکتر رضایی در ادامه یادآور شد: به طور کلی پروتئین ها و مایعات باید به صورت روزانه مصرف گردد و افراد تا جای ممکن باید از مصرف غذاهای رستورانی پرهیز نمایند.

وی با تاکید بر رعایت تنوع غذایی و مصرف مواد غذایی تازه، گفت: استفاده از تمام گروه های مواد غذایی اعم از میوه، سبزی، غلات، حبوبات، گوشت و لبنیات ضروری است. در خصوص میوه جات و سبزی ها حتما این نکته مورد توجه قرار گیرد که این گروه غنی از ویتامین ها باید کاملا قابل شستشو و ضدعفونی کردن باشند که در این لیست مرکبات و موز از اهمیت بالایی برخوردار است.

دکتر رضایی پرهیز از مصرف میوه جات و سبزیجات خام را نیز تا انتها ریشه کنی ویروس کرونا مورد تاکید قرار داد.

منبع: همگردی

به "چند نکته مهم تغذیه ای در زمان شیوع کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چند نکته مهم تغذیه ای در زمان شیوع کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید