چرا آب پاستا به طلای مایع مشهور شد؟
به گزارش نیلی ابزار، افرادی که قبل از افزودن آب ماکارونی به سس خود آن را دور می ریزند، مرتکب اشتباه بزرگی می شوند.

صرفه جویی در آب ماکارونی نه تنها برای سیاره ما و حفاظت از محیط زیست عالی است، بلکه این ماده مخفی است که می تواند طعم سس شما را حتی بهتر کند. می دانید در خصوص چه چیزی صحبت می کنیم، آن آب ابری زیبا که وقتی پاستا را کامل پختید، در قابلمه رها می کنید. این چیزی است که باید قبل از اینکه به ریختن آن در آبکش فکر کنید حداکثر استفاده را از آن ببرید.
با این حال، چرا اینقدر عالی است؟ مطمئناً فکر می کنید که آب پاستا نمی تواند چیز مفیدی داشته باشد و اینجاست که مردم اشتباه می نمایند. آب اضافی ماکارونی مملو از نمک و نشاسته است و وقتی این مواد را به سس خود اضافه کنید، چه روغن زیتون باشد و یا مواد دیگر، سس لذیذی برای شما به ارمغان می آید که به هیچ وجه بدون وجود آب پاستا درست نمی گردد؛ این فرآیند امولسیون سازی نامیده می گردد.
از آب پاستا برای رشد گیاهان بهره ببرید
آب ماکارونی سرشار از نشاسته، دارای مقادیری از کلسیم، فسفر، آهن، روی و پتاسیم است که با تامین مواد مغذی مفید به رشد گیاه یاری می نماید. از آنجایی که سرشار از کربوهیدرات است، به فعالیت باکتری ها در خاک نیز یاری می نماید.
لازم به ذکر است اگر برای جلوگیری از چسبیدن ماکارونی به آب روغن نباتی یا نمک اضافه می کنید، آن را روی گیاهان استفاده نکنید، زیرا روغن در نور خورشید گرم می گردد و گیاه را می سوزاند.
منبع: فرادید