نگاهی به مودم +VDSL2+، ADSL2 زولتریکس ZXC، V224

به گزارش نیلی ابزار، چند روز پیش، یکی از خواننده های عزیز پیغام داد که مخابرات استان گرگان برای سرویس اینترنت VDSL دو مودم دی لینک DSL-224 و زولتریکس V224 را پیشنهاد دادند تا همراه با سرویس اینترنت خریداری شوند.

نگاهی به مودم +VDSL2+، ADSL2 زولتریکس ZXC، V224

نکته جالب نخست، عدم ارائه مودم های VDSL یوتل است که پیش تر شرکت مخابرات با قراردادی، ملزم شده بود این مودم ها را به کاربران VDSL پیشنهاد بدهد.

نکته دوم جالب و قابل توجه، مودم هایی است که به کاربران اینترنت VDSL مخابرات پیشنهاد داده می گردد. دی لینک DSL-224 و زولتریکس V224 جزو مقرون به صرفه ترین مودم های ADSL/VDSL هستند که در بازار یافت می گردد.

زولتریکس ZXC-V224 یک مودم +VDSL2+/ADSL2 تک بانده قدیمی مشابه دیگر مودم های سری N است. 4 درگاه شبکه اترنت صد مگابیتی برای اتصال کامپیوتر، لپ تاپ یا روتر دیگری دارد و از یک درگاه RJ11 برای اتصال خط تلفن ثابت سود می برد.

وای فای مودم زولتریکس V224 تک بانده فرکانس 2.4 گیگاهرتز روی استاندارد 802.11n با حداکثر سرعت 300 مگابیت است و با دو آنتن خارجی 5 دسی بل و پروتکل های رمزنگاری WEP-WPA و WPA2 یک وای فای خانگی محدود ارائه می نماید.

برای وی پی ان از پروتکل های PPTP و L2TP پشتیبانی نموده و قابلیت نصب VPN ندارد و صرفا باید اطلاعات یک وی پی ان را روی آن تنظیم کنید. از قابلیت IPTV پشتیبانی می نماید و از پروتکل های UPNP و DDNS و NAT/NAPT و QoS پشتیبانی می نماید.

پردازنده این مودم از شرکت مدیاتک است و قابلیت WiFi anti hack دارد.

واقعا درباره این مودم چیزی بیشتر از آنچه در بالا گفته شد؛ وجود ندارد. یک مودم معمولی با مشخصات و قابلیت هایی که روزگاری برای یک وای فای خانگی کافی بودند ولی این روزها اصلا کافی نیستند و نمی توانند یک وای فای پرسرعت و قوی به شما بدهند.

گوشی های موبایل و لپ تاپ های امروزی همگی حداقل به استاندارد وای فای 802.11ac مجهز شدند تا سرعت بیشتری داشته باشند ولی مودمی مانند زولتریکس 224 یا دی لینک DSL-224 اصلا فرکانس 5 گیگاهرتز و وای فای دو بانده ندارند.

حداکثر سرعت فرکانس 2.4 گیگاهرتز در این مودم ها به 50 مگابیت می رسد و اگر شما یک سرویس اینترنت VDSL با سرعت های بالای 50 مگابیت داشته باشید؛ قطعا بخشی از سرعت و پهنای باند اینترنت روی وای فای از بین می رود.

یک پیشنهاد این است که مودم زولتریکس 224 را با مودم دو بانده ای مانند تی پی لینک VR400 یا VR300 تعویض کنید. پیشنهاد دوم این است که یک روتر دو بانده مقرون به صرفه قیمت مانند روترهای دو بانده شیائومی خریداری نموده و به مودم زولتریکس یا دی لینک وصل کنید و بعد با خاموش کردن وای فای مودم، به وای فای روتر وصل شوید.

البته، باید گفت در مقایسه با بعضی مودم های بسیار نازلی که پیش تر به کاربران داده می شد؛ مودمی مانند زولتریکس باز هم خوب است و کیفیتی در حد مودم VDSL زایکسل VMG5301-T20A است که شاتل به کاربران می داد.

باید دعا کنیم هرچه زودتر موجودی انبارهای شرکت ها از مودم های تک بانده زایکسل و زولتریکس و تی پی لینک و دی بینک خالی گردد تا ناچار شوند سراغ ارائه مودم های دو بانده نسل جدیدتر بروند.

اگر تجربه کار با مودم زولتریکس 224 را دارید یا از شرکت مخابرات منطقه خود این مودم را گرفتید؛ مسرور می شویم تجربه کاربری خود از استفاده با این مودم را برایمان بنویسید.

منبع: شبکه چی

به "نگاهی به مودم +VDSL2+، ADSL2 زولتریکس ZXC، V224" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگاهی به مودم +VDSL2+، ADSL2 زولتریکس ZXC، V224"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید