شکلات گران می گردد؛ افت 30 درصدی فروش شکلات
به گزارش نیلی ابزار، مغازه ای گفت: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه، دستمزد و سایر هزینه های فراوری قیمت شکلات 15 تا 20 درصد گران می گردد.

جمشید مغازه ای رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات در گفت وگو با خبرنگار ، درباره آخرین شرایط بازار شکلات اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه، حقوق و دستمزد و سایر هزینه های فراوری، قیمت شکلات 15 تا 20 درصد باید افزایش یابد.
او اضافه کرد: با توجه به آنکه بازرگانی دولتی مقداری سهمیه روغن در اختیار کارخانه ها قرار داده، تا حدودی مسائل مرتفع شده است.
این مقام مسئول ادامه داد: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه، نرخ تمام شده شکلات حداقل 20 تا 25 درصد افزایش یافته است.
وی درباره تاثیر شیوع ویروس کرونا بر بازار شکلات اعلام نمود: با گسترش ویروس کرونا، کاهش قدرت خرید و قرار دریافت کالا به عنوان محصول لوکس در سبد خانوار تقاضا 20 تا 30 درصد در بازار افت نموده است، به همین خاطر با احتیاط بیشتری باید افزایش قیمت داده گردد.
مغازه ای با اشاره به اینکه قیمت شکلات مشمول قیمت گذاری ستاد تنظیم بازار نیست، اعلام نمود: شکلات جز اولویت سوم برحسب عرضه و تقاضا قیمت گذاری می گردد.
رئیس انجمن بیسکویت، شیرینی و شکلات درباره تاثیر شیوع ویروس کرونا بر بازار شکلات گفت: با گسترش ویروس کرونا، کاهش قدرت خرید و تعطیلی صنوف 20 تا 30 درصد افت فروش شکلات داشتیم.
او از کاهش صادرات شیرینی و شکلات اطلاع داد و اضافه کرد: با بسته شدن مرزهای کشور، درصورت فراهم نشدن بستر لازم چشم انداز روشنی پیش روی صادرات نیست.
مغازه ای با اشاره به اینکه صادرات شکلات به کندی در حال اجرا است، اظهار کرد: با برطرف مسائل صادراتی پیش روی صادرکنندگان، ارز آوری قابل توجهی از حیث صادرات شیرینی و شکلات به بازارهای هدف خواهیم داشت.
این مقام مسئول در خاتمه مجموع ارز آوری صادرات شیرینی و شکلات سال گذشته را 450 میلیون دلار اعلام نمود و گفت: سال گذشته صادرات شکلات به سبب شیوع مسئله کرونا نسبت به سال ماقبل خود کاهش یافت که امیدواریم با برطرف چالش های پیش رو، سال جاری صادرات رونق یابد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان