شناسایی 23 محوطه و تپه که عمدتا مربوط به اواخر دوره چهارم شهر سوخته هستند
به گزارش نیلی ابزار، ایلنا/ براساس آخرین خبرهای بدست رسیده، شناسایی 23 محوطه و تپه که عمدتا مربوط به اواخر دوره چهارم شهر سوخته هستند، صورت گرفت.

حسین مرادی (سرپرست هیئت باستان شناسی) گفت: آنالیز باستان شناسی قطعه چهارم راه آهن زاهدان زابل که بخش عمده و مهم آن از دشت سیستان و محدوده و منظر فرهنگی شهر سوخته عبور می نماید، به انجام رسید.
این باستان شناس اضافه کرد: در آنالیز میدانی این پروژه محوطه هایی که در محدوده محور راه آهن یعنی فاصله 0 تا 200 متری آن در سمت شرق و غرب محور قرار دارند، مورد بازبینی و یافته های سطحی آن مورد مستندسازی نهاده شد.
مرادی اظهار کرد: در آنالیز میدانی یادشده 23 محوطه و تپه در دو سوی خط راه آهن شناسایی شد که عمدتاً مربوط به اواخر دوره چهارم شهر سوخته بوده و تاریخی در حدود 2400 تا 2300 پیش از میلاد دارند.
سرپرست هیئت باستان شناسی گفت: تپه های دوران های تاریخی و اسلامی از نظر گاهنگاری در رده بعدی قرار دارند و مساحت آنها از حدود یک دهم تا یک هکتار در نوسان بود.
او در سرانجام توضیح داد: محور راه آهن به فاصله تقریبی 500 متری شرق جاده زابل به زاهدان و 67 کیلومتری آن در محدوده فرهنگی و منظر شهر سوخته واقع شده است.
منبع: همگردی