ارتباط مصرف خوراکی های مضر و افزایش ابتلا به افسردگی

به گزارش نیلی ابزار، مطالعات نشان می دهد مصرف خوراکی های مضر موسوم به جانک فودها (هله هوله ها) موجب افزایش ریسک ابتلا به اختلالات روانشناختی نظیر اختلال دوقطبی و افسردگی می گردد.

ارتباط مصرف خوراکی های مضر و افزایش ابتلا به افسردگی

به گزارش خبرنگار مهر، جانک فودها نه تنها برای متابولیسم بدن مضر هستند، بلکه موجب افزایش ریسک مسائل روانشناختی نظیر اختلال دوقطبی و افسردگی می شوند.

معین شده است مصرف مواد خوراکی پرقند با ابتلا به اختلال دوقطبی مرتبط است، درحالیکه مصرف غذاهای سرخ شده یا فرآوری شده با افسردگی مرتبط است.

جیم بانتا، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لوما لیندا کالیفرنیا، در این باره می گوید: ما هنوز به انجام تحقیقات بیشتری برای پی بردن به وجود این ارتباط احتیاج داریم.

وی در ادامه می افزاید: دستورالعمل های رژیمی برای افراد مبتلا به بیماری روانی باید در نظر گرفته گردد تا بتوان این بیماری ها را کنترل کرد.

در این مطالعه، محققان داده های به دست آمده از نظرسنجی تلفنی از 240 هزار نفر را که بین سال های 2005 تا 2015 اجرا شده بود، آنالیز کردند.

منبع: همشهری آنلاین

به "ارتباط مصرف خوراکی های مضر و افزایش ابتلا به افسردگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ارتباط مصرف خوراکی های مضر و افزایش ابتلا به افسردگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید